Reeks recente projecten:

Logo's ontwerp.

Uw bedrijfs- of productlogo is misschien wel het meest in het oog springende grafische element binnen uw onderneming. Een goed logo ontwerp kan uw imago en identiteit versterken en een slecht logo ontwerp kan u klanten kosten.

Onze werkwijze bij het maken van een logo ontwerp:
U probeert ons uit te leggen wat voor stijl, imago en uitstraling u met uw bedrijf wilt hebben. Misschien heeft u ook al ideeën m.b.t. kleuren. Ook een voorbeeld van een reeds bestaand logo dat u aanspreekt kan zeer nuttig zijn. Het is aan u te bepalen welke en hoeveel input u ons geeft. Ook zonder enige uitgangspunten van uw kant kunnen wij natuurlijk een logo ontwerp maken, maar het vinden van de juiste stijl wordt dan wel lastiger, zo heeft ervaring ons geleerd. We maken op basis van uw input minimaal 3 concepten voor een logo. U geeft aan wat u wel en niet goed vindt aan de concepten, op basis waarvan we dan weer een volgende versie maken. Zo gaan we door, totdat we het gewenste resultaat hebben bereikt. De ene keer gaat dat sneller dan de andere keer, afhankelijk van of wij de juiste insteek snel weten te vinden en afhankelijk van de duidelijkheid van uw feedback. In 2 tot 4 weken wordt doorgaans het proces succesvol doorlopen.

Een logo ontwerp kost € 295, exclusief 19% BTW.

Wilt u niet alleen een logo ontwerp, maar bijvoorbeeld ook een huisstijl ontwerp en/of website ontwerp? Vraag nu een offerte aan, waarna we u een zeer goed aanbod zullen doen.


Bekijk portfolio>>>